Út-, közmű- és mélyépítés

Út-, közmű- és mélyépítés

Egy kézben vállaljuk megbízóink épületeinek kivitelezését és az azokhoz tartozó út-, közmű-, és mélyépítési projektek megvalósítását is. Legyen szó csatornahálózat kiépítéséről, gátak, rézsű, speciális öntöző, tüzivíz vagy ivóvíztározók létesítéséről, saját gépparkunkkal, a szükséges műszaki szakértelemmel rendelkező kollégáinkkal végezzük el a szükséges feladatokat.

Kiemeljük a már meglévő bontásra, vagy felújításra szánt régi elemeket, tömböket, megtervezzük a biztonságos szenny- vagy csapadékvízkezelő rendszereket és ezek újrahasznosításához szükséges felépítményeket. Nem jelent gondot speciális gáz és szállítóvezetékek kivitelezése sem, megfelelő tanúsítványokkal és minősített hegesztőink segítségével biztonságosan és professzionális módon végezzük el a kivitelezést.

Tevékenységeink között szerepel az út-, járda és térburkolatok építése felújítása, különféle bontási munkálatok is. A keletkező építési törmeléket akár az építés helyszínén kőtörő gépünkkel törjük és újrahasznosítjuk, vagy elszállítjuk.

Építőipari generálkivitelezés

Összehangoljuk a velünk együttműködő vállalkozók munkáját és teljesítjük az Ön elképzelését!

Általános építőipari fővállalkozás

Koordináljuk az építkezésen dolgozó vállalkozók munkavégzését, megteremtjük a feltételeket, hogy munkájukat határidőkhöz igazodva, kiváló minőségben tudják elvégezni.

Magasépítés

Saját tulajdonú gépparkunk, tapasztalt gépkezelő munkásaink és mérnökeink biztosítják a megfelelő hátteret magasépítési szolgáltatások elvégzéséhez.

Speciális beton és vasbeton építés

Cégünk speciális igényekre szabott beton és vasbeton műtárgyak, aknák, támfalak építésével is foglalkozik.

Út-, közmű-, és mélyépítés

Egy kézben látjuk el megbízóink épületeinek elkészítését és az ahhoz tartozó út-, közmű-, és mélyépítési feladatok elvégzését is.

Gépi földmunkavégzés

Vállalunk alapozási munkálatokat, autópálya kivitelezést, gát és töltések kiépítését, tereprendezést és minden egyéb olyan feladatot, ahol nagy mennyiségű földet kell mozgatni.

Dolgozzon velünk!