Magasépítés

Magasépítés

Saját tulajdonú gépparkunk, hosszú évek óta az iparban dolgozó, tapasztalt gépkezelő munkásaink és mérnökeink biztosítják a megfelelő hátteret komplex magasépítési szolgáltatások elvégzéséhez. Cégünk rendelkezik a magasépítési feladatok ellátásához nélkülözhetetlen, legmagasabb felkészültségű szakemberekkel és technikai felszerelésekkel. Állványozással és ipari alpinistákkal egyaránt dolgozunk, már elkészült épületek generálozását és bővítését is el tudjuk végezni.

Építőipari generálkivitelezés

Összehangoljuk a velünk együttműködő vállalkozók munkáját és teljesítjük az Ön elképzelését!

Általános építőipari fővállalkozás

Koordináljuk az építkezésen dolgozó vállalkozók munkavégzését, megteremtjük a feltételeket, hogy munkájukat határidőkhöz igazodva, kiváló minőségben tudják elvégezni.

Magasépítés

Saját tulajdonú gépparkunk, tapasztalt gépkezelő munkásaink és mérnökeink biztosítják a megfelelő hátteret magasépítési szolgáltatások elvégzéséhez.

Speciális beton és vasbeton építés

Cégünk speciális igényekre szabott beton és vasbeton műtárgyak, aknák, támfalak építésével is foglalkozik.

Út-, közmű-, és mélyépítés

Egy kézben látjuk el megbízóink épületeinek elkészítését és az ahhoz tartozó út-, közmű-, és mélyépítési feladatok elvégzését is.

Gépi földmunkavégzés

Vállalunk alapozási munkálatokat, autópálya kivitelezést, gát és töltések kiépítését, tereprendezést és minden egyéb olyan feladatot, ahol nagy mennyiségű földet kell mozgatni.

Dolgozzon velünk!