Beton és vasbeton építés

Speciális beton és vasbeton építés

Cégünk speciális igényekre szabott vasbeton elemek tervezésével, elkészítésével, szállításával, és komplett szerkezetépítési munkák kivitelezésével is foglalkozik.

Projektjeink sikerességét és ügyfeleink megelégedettségét a több évtizedes múltunk, magasan képzett szakembergárdánk és saját tulajdonú eszközparkunk garantálja. Mindemellett elsődleges szempontunk, hogy egy közös cél felé haladjunk, amelyben cégünk segítő kezet nyújt a minket megbízó vállalatok számára.

Építőipari generálkivitelezés

Összehangoljuk a velünk együttműködő vállalkozók munkáját és teljesítjük az Ön elképzelését!

Általános építőipari fővállalkozás

Koordináljuk az építkezésen dolgozó vállalkozók munkavégzését, megteremtjük a feltételeket, hogy munkájukat határidőkhöz igazodva, kiváló minőségben tudják elvégezni.

Magasépítés

Saját tulajdonú gépparkunk, tapasztalt gépkezelő munkásaink és mérnökeink biztosítják a megfelelő hátteret magasépítési szolgáltatások elvégzéséhez.

Speciális beton és vasbeton építés

Cégünk speciális igényekre szabott beton és vasbeton műtárgyak, aknák, támfalak építésével is foglalkozik.

Út-, közmű-, és mélyépítés

Egy kézben látjuk el megbízóink épületeinek elkészítését és az ahhoz tartozó út-, közmű-, és mélyépítési feladatok elvégzését is.

Gépi földmunkavégzés

Vállalunk alapozási munkálatokat, autópálya kivitelezést, gát és töltések kiépítését, tereprendezést és minden egyéb olyan feladatot, ahol nagy mennyiségű földet kell mozgatni.

Dolgozzon velünk!