Út-, közmű- és mélyépítés

Egy kézben vállaljuk megbízóink épületeinek kivitelezését és az azokhoz tartozó út-, közmű-, és mélyépítési projektek megvalósítását is. Legyen szó csatornahálózat kiépítéséről, gátak, rézsű, speciális öntöző, tüzivíz vagy ivóvíztározók létesítéséről, saját gépparkunkkal, a szükséges műszaki szakértelemmel rendelkező kollégáinkkal végezzük el a szükséges feladatokat.

Kiemeljük a már meglévő bontásra, vagy felújításra szánt régi elemeket, tömböket,  megtervezzük a biztonságos szenny- vagy csapadékvízkezelő rendszereket és ezek újrahasznosításához szükséges felépítményeket. Nem jelent gondot speciális gáz és szállítóvezetékek kivitelezése sem, megfelelő tanúsítványokkal és minősített hegesztőink segítségével biztonságosan és professzionális módon végezzük el a kivitelezést.

Tevékenységeink között szerepel az út-, járda és térburkolatok építése felújítása, különféle bontási munkálatok is. A keletkező építési törmeléket akár az építés helyszínén kőtörő gépünkkel törjük és újrahasznosítjuk, vagy elszállítjuk.

Szolgáltatásaink

Megbízóinktól kapott bizalmat első osztályú munkával háláljuk meg.

Tovább a referenciákhoz!

Kapcsolat

Tiszaújváros Transz

Építőipari és Szállítmányozó Kft.

info@tiszaujvarostransz.hu