Rólunk

Alkotunk, átalakítunk, bérbeadjuk épületeinket, földmunkákat végzünk. Azt csináljuk, amit szeretünk, és amiben a legjobbak vagyunk.

Tiszaújváros Transz Kft.

Saját gépparkunk, emberi erőforrásunk, több évtizedre visszanyúló kapcsolatrendszerünk és megfontolt gazdaságpolitikánk tesz minket igazán erőssé az építőipari piacon. Az eddig elkészült munkáink állítanak emléket és fémjelzik azt az utat, amin a cégünk jár és aminek eredményeképp évről évre dinamikusan fejlődünk. Mára cégünk egy jelentős kapacitással bíró, multinacionális vállalatok kiszolgálására is alkalmas vállalkozássá nőtte ki magát.

Telephelyeinket Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye két, az iparban meghatározó városában, Miskolcon és Tiszaújvárosban üzemeltetjük. Ezeken a területeken évtizedek tapasztalatai alapján, a piaci igényekhez igazodva építettük ki a tevékenységeink körét.

Megbízóinktól kapott bizalmat első osztályú munkával háláljuk meg. Rendszeresen dolgozunk az ország meghatározó vállalatainak. Több áru- és irodaházat építettünk a Hewlett-Packard, a BOSCH és a JYSK részére.

Alkotunk, átalakítunk és földmunkákat végzünk. Azt csináljuk, amit szeretünk, és amiben a legjobbak vagyunk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk megrendelőinknek.

Minőségirányítás

Az eredményes gazdálkodás és a folyamatos fejlődés érdekében vállalkozásunk életében kiemelt szerepet kap a minőség és környezetpolitika, hogy hosszú távú és kifogástalan minőségű szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára. Társaságunk bevezette az ISO 9001 és 14001 -es minőségirányítási rendszert.

A Tiszaújváros Transz Kft. tudatos vállalatfejlesztési koncepciójába illesztve mindent megtesz azért, hogy az MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerinti integrált irányítási rendszerünk hatékonyságát a folyamatokban meghatározott szinten tartsuk, és folyamatosan tovább fejlesszük. Rendszerünk alapja a szolgáltatási folyamatok szabályozását tartalmazó dokumentációs rendszer, amelynek segítségével nő cégcsoportunk hatékonysága, az esetleges folyamatbeli ütközések kiszűrhetőek.

A tevékenységek megfelelő dokumentálása a folyamatok átláthatóságát teremti meg, mindemellett a minőségirányítási rendszert érintő összes kérdésben törekszünk arra, hogy a létrehozott struktúra legyen egyszerű, közérthető, világosan fogalmazza meg céljainkat és mindenki könnyen azonosulhasson a kitűzött feladatokkal.

Minőségi munkák, országszerte

Megbízóinktól kapott bizalmat első osztályú munkával háláljuk meg.

Dolgozzon velünk!