Építőipari fővállalkozás

Általános építőipari fővállalkozás

Tervezéstől az átadásig, fővállalkozóként valósítunk meg építőipari projekteket. Vállaljuk a különböző munkafázisok ompimális összehangolását, a szükséges anyagok beszerzését, helyszíni egyeztetések lebonyolítását.

Koordináljuk az építkezésen dolgozó vállalkozók munkavégzését, megteremtjük a feltételeket, hogy munkájukat határidőkhöz igazodva, kiváló minőségben tudják elvégezni. Gondoskodunk a műszaki, gazdasági feltételek teljesítéséről is.

Projektjeink sikerességét és ügyfeleink megelégedettségét több évtizedes múltunk, magasan képzett szakembergárdánk és saját tulajdonú eszközparkunk garantálja. Mindemellett elsődleges szempontunk, hogy egy közös cél felé haladjunk, amelyben cégünk segítő kezet nyújt a minket megbízó vállalatok számára.

Építőipari generálkivitelezés

Összehangoljuk a velünk együttműködő vállalkozók munkáját és teljesítjük az Ön elképzelését!

Általános építőipari fővállalkozás

Koordináljuk az építkezésen dolgozó vállalkozók munkavégzését, megteremtjük a feltételeket, hogy munkájukat határidőkhöz igazodva, kiváló minőségben tudják elvégezni.

Magasépítés

Saját tulajdonú gépparkunk, tapasztalt gépkezelő munkásaink és mérnökeink biztosítják a megfelelő hátteret magasépítési szolgáltatások elvégzéséhez.

Speciális beton és vasbeton építés

Cégünk speciális igényekre szabott beton és vasbeton műtárgyak, aknák, támfalak építésével is foglalkozik.

Út-, közmű-, és mélyépítés

Egy kézben látjuk el megbízóink épületeinek elkészítését és az ahhoz tartozó út-, közmű-, és mélyépítési feladatok elvégzését is.

Gépi földmunkavégzés

Vállalunk alapozási munkálatokat, autópálya kivitelezést, gát és töltések kiépítését, tereprendezést és minden egyéb olyan feladatot, ahol nagy mennyiségű földet kell mozgatni.

Dolgozzon velünk!